ΔΤ Συνάντησης ΔΣ ΣΜΗΒΕ με Δήμαρχο Δ.Θεσσαλονίκης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Συνάντηση ΔΣ ΣΜΗΒΕ με Δήμαρχο Δ. Θεσσαλονίκης

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος (ΣΜΗΒΕ), στο πλαίσιο των προγραμματιζόμενων επαφών του με θεσμικούς εκπροσώπους φορέων και οργανισμών που σχετίζονται με την επιστημονική και επαγγελματική ενασχόληση των Μηχανολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο του Δ. Θεσσαλονίκης κο Στέλιο Αγγελούδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την 12η Φεβρουαρίου 2024 και εκ μέρους του Συλλόγου μας παρευρέθησαν ο Πρόεδρος ΔΣ κος Βασίλειος Αργυρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος ΔΣ κος Μπλάτσιος Βασίλειος και το μέλος του ΔΣ κος Αθανάσιος Κολότσιος.

Αφού τονίστηκε ότι οι Μηχανολόγοι Ηλεκτρολόγοι είναι οι αρμόδιοι, βάσει γνωστικού αντικειμένου, τεχνικοί επιστήμονες μηχανικοί στα θέματα ενέργειας, νέων τεχνολογιών, περιβάλλοντος, ασφάλειας και Η/Μ εγκαταστάσεων οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εξέφρασαν την διάθεση του Συλλόγου να συμμετέχει και να υποστηρίξει τις προσπάθειες βελτίωσης των διαδικασιών των Δήμων που που αφορούν την επαγγελματική δραστηριότητα των συναδέλφων αλλά και τη γενικότερη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο Δήμαρχος του Δ. Θεσσαλονίκης άκουσε και σημείωσε τα θέματα που παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου. Αποφασίστηκε δε, να υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία και ενημέρωση, με τη συμμετοχή των επικεφαλής των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου για την επεξεργασία των επιμέρους θεμάτων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, με κοινή διαπίστωση ότι όλες οι ενέργειες, προσβλέπουν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και του δημόσιου συμφέροντος.

ΔΤ Συνάντησης ΔΣ ΣΜΗΒΕ με Δήμαρχο Δ.Θεσσαλονίκης